bat benelux - Help  

Wij hebben onze website zo ontworpen dat deze informatief en gebruiksvriendelijk is en u er makkelijk uw weg in kunt vinden. Deze sectie geeft antwoorden op technische vragen die u over onze website kunt hebben en uitleg over bepaalde functies op onze website.

Rondkijken op onze website

We hebben een website ontwikkeld die te bekijken is met behulp van vele soorten browers en alternatieve systemen. Hebt u vragen over browers, kijkt dan op de pagina Toegankelijkheid.

Er zijn verschillende manieren op onze website rond te kijken:

  • Om een bepaalde sectie te bekijken dient u de naam van die sectie in de menubalk bovenaan de pagina aan te klikken. U komt dan op de Home page van die sectie. Via de menubalk aan de linkerzijde van de pagina kunt u de thema’s binnen deze sectie bekijken.   
  • Op iedere webpagina vindt u een link naar onze sitemap. Als u op link in de sitemap klikt, gaat u direct naar die pagina.
  • Als u op zoek bent naar informatie over een bepaald onderwerp, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie die bovenaan elke webpagina te vinden is. Typ de trefwoorden in en klik op het pijltje. Vervolgens verschijnen links naar de pagina’s die betrekking hebben op uw verzoek.
  • U kunt ieder moment naar de Home page terugkeren door het BAT logo of Home aan te klikken.
  • Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, neemt u dan contact met ons op.

Wijzigen van tekstgrootte en contrast

Wij hebben onze website zo gebouwd dat u de grootte van de tekst en de pagina kunt veranderen.

Als u ‘A’ aanklikt boven aan de pagina, kunt u het kleurenschema in de pagina wijzigen. U kunt kiezen voor meer contrast en grotere letters, hetgeen u wellicht prettiger vindt.

Skip navigation

We hebben alle secties van onze website voorzien van een ‘Skip Navigation’ functie, waardoor gebruikers van bepaalde technologieën of andere browsers direct naar een ander deel van de website of de inhoud van een pagina kunnen gaan.

Onderaan elke pagina vindt u een knop ‘naar boven’, waarmee u snel naar het begin van de pagina terugkeert.

Links naar externe websites

Op onze websites vindt u diverse links naar externe websites. Links naar externe websites worden getoond in een nieuw scherm. Onder het kopje ‘Links’ vindt u een overzicht van de websites waarnaar wij verwijzen. Links die in een nieuw scherm openen worden aangeduid met het icoon Opent in een nieuw venster.

PDF files

De website bevat een aantal Portable Document Format (PDF) bestanden die u kunt downloaden op uw harde schijf.

PDF bestanden kunt u downloaden en afdrukken. We zetten informatie ook in PDF bestanden als wij denken, dat lezers het prettig vinden deze informatie af te drukken en in een papieren versie te lezen. PDF bestanden worden aangeduid met het volgende icoon: . Om het bestand te kunnen openen heeft u Adobe Acrobat Reader software nodig die u kunt downloaden van de Adobe website Opent in een nieuw venster.

Audio, video en Flash bestanden

Wij kunnen op onze website audio en video bestanden plaatsen. Voor deze bestanden maken wij gebruik van RealPlayer en Windows Media software. Om deze bestanden te bekijken heeft u passende software nodig. U kunt Windows Media Player gratis downloaden van de Microsoft website Opent in een nieuw venster en RealPlayer van de Real website Opent in een nieuw venster.

Voor sommige bestanden gebruiken wij Flash software. Om deze te bekijken heeft u Adobe Flash Player software nodig die u gratis kunt downloaden van de Adobe website Opent in een nieuw venster.

Indien mogelijk bieden wij alternatieve versies voor audio, video of grafische bestanden om deze zo toegankelijk mogelijk te maken.

Feedback

We horen graag wat u van het gebruik van onze website vindt. Mocht u opmerkingen of suggesties hebben of een technisch probleem ervaren bij het gebruik van deze website, neemt u dan contact met ons op.


Laatst bijgewerkt: 21/07/2011 11:47:53 GMT